Veste COLOSALĂ pentru Simona Halep. Cum poate scăpa de Serena Williams

Autor: Gabriel Zamfirescu, Redactor
Publicat: 28-10-2015 11:50

Veste colosală pentru Simona Halep. Românca ar putea deveni lider mondial în 2016. Serena Williams a anunțat că s-ar putea retrage, iar un apropiat a făcut dezvăluiri incredibile. Serena este însărcinată.

Serena Williams, locul 1WTA, ar purta în pântece copilul rapperului Drake, iar acesta ar fi motivul retragerii ei de la Turneul Campioanelor și al refuzului de a comenta dacă mai continuă în 2016 sau nu. "Am știut că e ceva serios între ei după ce mi-a recunoscut că piesa "Hotline Bling" a fost concepută special pentru Serena și de fiecare dată când sună ea, la telefonul lui se aude acel ringtone. El a spus că intenționează să-și pună prima poză a copilului pe care o vor obține la ecograf pe coperta viitorului său album, pentru a știi toată lumea că e tată. Suntem toți foarte bucuroși pentru el”, a declarat o persoană din grupul de prieteni al lui Drake, pentru  The Tennis Times.

Dacă Serena s-ar retrage, Simona Halep ar putea fi numărul 1 mondial în 2016.

Până să afle dacă va fi sau nu lider mondial, Simona Halep trage tare pentru un loc în careul de ași al Turneului Campioanelor. Românca joacă joi împotriva Agnieszkai Radwanska, în primul meci al zilei de la Singapore. Dacă vrea să fie sigură că ajunge în semifinale, românca trebuie să bată în minim de seturi. În funcție de rezultatul Marie Șarapova cu Flavia Pennetta, Simona ar putea ajunge în penultimul act și cu o înfrângere la limită în fața Radwanskai.