Criză la TVR2. Vedetele, date afară

Autor: Gabriel Zamfirescu, Redactor
Publicat: 29-10-2015 10:34

Criză fără ieşire la TVR2. Vedetele au fost date afară la nici două luni de la angajare. Entuziasmul cu care au pornit la drum în septembrie s-a stins instantaneu. Cântăreţii Ana Maria Georgescu şi Doru Todoruţ şi-au încheiat prematur cariera la TVR 2, spune libertatea.

La jumătatea lui septembrie, TVR 2 anunţa cu surle şi trâmbiţe perla grilei de toamnă: matinalul “Bună dimineaţa mea!”, prezentat de Ana Maria Georgescu, Doru Todoruţ şi pianistul Alex Burcă. “Sunt cu adevărat entuziasmată de acest nou proiect”, declara Ana Maria, fericită că şi-a găsit locul. Habar nu avea însă că, doar o lună mai târziu, urma să înlocuiască entuziasmul cu şocul. Mai-marii TVR 2 i-au anunţat, joia trecută, pe matinali că azi vor avea ultima emisie pe post. Se pare că justificarea a fost una… fără justificare. Potrivit informaţiilor primite la redacţie, producătorul general al canalului a invocat lipsa banilor, ca şi cum acum o lună nu ar fi ştiut la ce se înhamă şi care e situaţia financiară a postului.

Asta în condiţiile în care costurile directe ale show-ului nu depăşeau 1.500 de lei pe ediţie şi nici un ban nu ar fi fost investit în promovare.