Avem o nouă realitate parlamentara

Autor: Denisa Miron, Colaborator
Publicat: 11-11-2015 00:09

Finalul negocierilor de azi și ieri de la Palatul Cotroceni l-au făcut pe juslistul Radu Tudor să afirme că avem a face cu o nouă relitate parlamentară.

”Finalul rundelor de negocieri de la Palatul Cotroceni confinteste o noua realitate parlamentara. S-a creat ad-hoc o majoritate anti-PSD, formata din PNL, UDMR, UNPR, Minoritati, Neafiliati si eventual ALDE.”, susține Radu Tudor pe blogul personal făcând referire directă la declarațiile șefului UNPR de după întânirea cu președintele Klaus Iohannis.

Vezi și: Lista cu miniștrii pe care îi vrea Dacian Cioloș: PSD și ALDE au loc în Guvern

“Suntem acum in coalitie. Dar il sprijinim pe presedinte sa desemneze un premier tehnocrat competent si niste ministri tehnocrati competenti”, spunea fostul vicepremier de la microfonul Cotrocenilor.

În aceste condiții Radu Tudot spune că avem a face cu o adevărată Coaliție ”Toți împotriva PSD”:

Vezi și: EXCLUSIV - Mii de aleși locali în pericol. Lovitură de proporții pentru PSD

”Fara sa anunte explicit ruptura de PSD – care e vizibila cu ochiul liber – UNPR ne anunta prin vocea lui Oprea ca va vota in Parlament propunerea presedintelui. Asa cum au precizat si PNL si UDMR. Minoritatile si neafiliatii vin in mod firesc intr-o majoritate formata zilele acestea. Fara sa voteze impotriva guvernului demisionar din care face parte, UNPR voteaza pentru investirea noului guvern si a noului premier desemnat de Iohannis.”, a argumentat jurnalistul.