Mutare surpriză. Un campion k1 intră în politică

Autor: Denisa Miron, Colaborator
Publicat: 19-11-2015 10:21
Actualizat: 19-11-2015 11:04

Prezent la protestele de stradă, campionul de K 1 Daniel Ghiță a decis să intre în politică. Și nu oriunde, ci în Partidul România Unită al deputatului Bogdan Diaconu, care a anunțat astăzi pe pagina sa de socializare venirea luptătorului în rândurile naționaliștilor.

Daniel Ghiță, campion de K1 cu cele mai multe victorii obținute prin KO, este cunoscut în mediile civice prin implicarea sa în lupta împotriva defrișărilor și pentru apelurile în vederea salvării pădurilor din România. După protestele din Piața Universității, unde a devenit foarte popular, el și-a întrebat fanii de pe facebook ce să facă mai departe. Iată ce îndemn a primit: ”eu zic sa te intalnesti cu Bogdan Diaconu...sa stai de vorba cu el....sunt sigur ca il citesti repede...e o varianta buna,zic eu...un Nationalist....dar nu extrem....are legi bune pe care vrea sa le adopte....partidul lui are nevoie de tine...de mine....de toti care cred in VLAD TEPES !!!”, l-a îndemnat un cititor.

Prin implicarea lui Daniel Ghiță, Partidul România Unită își apropie protestatarii din Piața Universității, dezamăgiți de deciziile lui Iohannis de după căderea Guvernului Ponta.