Mircea Badea, reacţie sarcastică la adresa noului purtător de cuvânt al Guvernului

Autor: F. P.
Publicat: 21-11-2015 20:20
Actualizat: 21-11-2015 21:14

Guvernul Cioloş are, mai nou, şi purtător de cuvânt. Premierul a anunţat sâmbătă că această poziţie va fi ocupată, cel puţin pentru câteva luni, de Dan Suciu, purtătorul de cuvânt al Băncii Naţionale a României.

Mircea Badea, realizatorul emisiunii "În gura presei" de la Antena 3, a reacţionat sarcastic la numirea lui Dan Suciu în Guvern, din cauza trecutului acestuia. "Îmi place mult guvernul tehnocrat care are acelaşi purtător de cuvânt cu al guvernului MRU", a scris pe Facebook Mircea Badea, cunoscut contestatar al guvernelor PDL, dintre care a făcut parte şi guvernul condus de Mihai Răzvan Ungureanu.

Dan Suciu era din noiembrie 2014 purtător de cuvânt al BNR. El a fost anterior redactor-şef al postului TV Money Channel şi a mai lucrat ca redactor şi redactor-şef la săptămânalul Privirea, specializat fiind în economie, iar ulterior la revista Banii Noştri şi la săptămânalul Prezent. Dan Suciu este absolvent al Facultăţii de Filosofie, Universitatea din Bucuresti, şi are un master de Politici Publice.