Gigi Becali îl 'mitraliază' pe Cioloş cu versete din Biblie: 'Nu mai vorbesc cu el până nu face...'

Autor: F. P.
Publicat: 22-11-2015 15:41

Cunoscut ca un ortodox fervent, omul de afaceri Gigi Becali îl critică pe premierul Dacian Cioloş pentru un gest, deşi recunoaşte că are o impresie bună despre el. Patronul echipei de fotbal Steaua îl "mitraliază" pe Cioloş cu versete din Biblie, după ce premierul a depus jurământul de investitură cu mâna pe Constituţie, nu pe Biblie şi a omis să-şi facă semnul crucii.

Gigi Becali a mărturist că-l stimează pe Dacian Cioloş încă de când era parlamentar şi l-a audiat în Comisia pentru Agricultură. Acum, latifundiarul din Pipera e radical şi ameninţp că nu va mai vorbi cu Dacian Cioloş până premierul nu-şi face semnul crucii.

"Am fost mândru când l-am audiat în Comisia de Agricultură, m-am mândrit cu el. Este un român care a răspuns în trei limbi străine şi a fost aplaudat în sală, la comisii. Îl cred de bună credinţă, dar vreau să-i spun aşa: Credinţa, spune în Psalmi şi în Psaltire, Împăratul David: 'Am vorbit de ţine şi te-am lăudat în adunare', deci nouă nu trebuie să ne fie ruşine, domnul Cioloş să mă ierte, că am o adevărată stimă pentru el şi cred că e un om competent, dar îi spun aşa: dacă nu faci crucea, poţi să faci tu ce vrei, că n-o să mai conduci tu niciun guvern, pentru că spune aşa: Dacă nu zideşte Dumnezeu casa, degeaba se osteneşte ziditorul... Să apuce să facă crucea, că e un om bun şi îl simt că e de bună credinţă, din discursul lui. Până nu face crucea nu mai vorbesc cu el", a declarat Gigi Becali, potrivit cancan.ro.

Vezi şi: Cioloş lămureşte controversele legate de religia sa