Victor Ponta revine: Ce a anunțat fostul premier în această dimineață și cine este vizat

Autor: Cristi Șelaru, Redactor
Publicat: 25-11-2015 08:20
Actualizat: 25-11-2015 08:24

Victor Ponta se bucură de realizările din timpul mandatului de premier! Rămas simplu deputat, Ponta spune că apreciază decizia președintelui Klaus Iohannis de a promulga legea majorării salariilor medicilor cu 25% și a bugetarilor cu 10%. El îl ”înțeapă” pe președinte. Crede că dacă ar fi fost, în continuare, premier, Iohannis ar fi respins legea spunand ca " nu e sustenabila si are scop electoral”.

Citește și: Noi DEZVĂLUIRI despre Raed Arafat: Ce decizie a luat azi-noapte

”Ma bucur foarte tare ca aceasta masura adoptata de noi este in vigoare de la 1 decembrie! Era ilogic si incorect sa vezi ca Romania are crestere economica 4 ani la rand ( cea mai mare din UE in ultimul trimestru) si ca acest lucru nunse reflecta si in "buzunarul" omului obisnuit. Relaxare fiscala si crestere a veniturilor - acestea au fost baza Programului economic si social al USL .

PS - foarte probabil daca eram tot eu eu Prim Ministru dl Iohannis ar fi respins legea spunand ca " nu e sustenabila si are scop electoral”. Asa a acceptat ca e fff buna si sustenabila, si nici nu are efect electoral !!! Deci tot raul spre bine!”, e anunțul din această dimineață al fostului premier.

Citește și: Hotărâre UNICĂ luată de Klaus Iohannis în istoria României: Nimeni nu a mai făcut așa ceva