Candidatură surpriză la Primăria Capitalei

Autor: Denisa Miron, Colaborator
Publicat: 11-01-2016 19:40
Actualizat: 13-01-2016 00:44

O informație de ultimă oră poate da toate calculele peste cap. Surse politice susțin că Adrian Thiess, omul din spatele succesului la Sorin Oprescu s-a fi decis să intre în cursa pentru Primăria Generală a Capitalei.

Intrarea sa în cursă dă serios planurile peste cap și în partide deoarece este cunoscut faptul că Adrian Thiess este un om cu un puternic sistem relațional și care a reușit să aducă în România nume mari din politica internațională la București: Mihail Gorbaciov, ultimul președinte al URSS, Antonio Di Pietro, celebrul procuror anti-mafia sau șeful Grupului Bilderberg, dar și alte personalități importante. A avut în plan internațional ca obiectiv personal promovarea imaginii României și a preferat până acum să acționeze din umbră.

Este clar că o astfel de candidatură are puternice resorturi externe și îi obligă pe strategii principalelor partide să-și ajusteze strategiile la noile realități.

Adrian Thiess a fost în 2001 consilier personal al președintelui României, cel mai tânăr consilier al unui președinte de țară în istoria României.

Primul din dreapta - alături de șeful Grupului Bildelberg