PNL Sibiu – prima şansă pentru desemnarea președintelui Consiliului Județean.

Autor: Raluca Turcan, Vicepreședinte PNL
Publicat: 13-01-2016 16:24

 

În spiritul transparenței și deschiderii cu care am încercat să comunicăm public, vin astăzi în fața dumneavoastră cu o parte a sondajului.

Indiferent care vor fi candidații, mandatul pe care noi îl vom da va fi acela de dezvoltare economică a județului și a localităților. Investiții, locuri de muncă și acces la educație de calitate.

Sondajul de opinie trebuie înțeles dincolo de cifre. Sondajul reprezintă o ierarhie a liderilor PNL Sibiu și un instrument în luarea unei decizii politice.

PNL are foarte bine stabilit regulamentul de desemnare a candidaților care prevede răspunsuri ferme la mai multe cerințe:

Potențial - adică rezultate sondaj;

Integritate;

Activitate în folosul cetățeanului;

Performanța și profesionalism;

Capacitate de mobilizare și de efort.

PNL Sibiu va găsi candidați care să răspundă tuturor acestor criterii și cu siguranță:

· va obține cel mai mare număr de consilieri județeni pentru a putea pretinde desemnarea președintelui Consiliului Județean.

· Creșterea semnificativă a numărului de consilieri locali pentru forță în consiliul local și obținerea cel puțin a unei poziții de viceprimar.

· Adversarul nostru este PSD. PNL nu va face nicio alianța cu PSD în consiliul județean sau local!

PNL și FDGR nu sunt adversari, PNL este principalul partid care a sprijinit Președintele României, iar FDGR este formațiunea de suflet a Președintelui. Așadar, nu putem fi în adversitate!

Sondajul arată cu o Alianța electorală ar putea aduce mai multe voturi la Consiliul Județean însă aceasta este o decizie politică în care trebuie să fie de acord ambele părți. Trebuie să spunem și că suntem formațiuni puternice în Sibiu și nepunând candidați am putea pierde din susținătorii noștri.

Noi întotdeauna am fost deschiși discuțiilor. Sondajul, adică barometrul, arată că PNL pleacă în acest moment cu prima șansă în desemnarea președintelui de CJ.

Viitoarea administrație locală va trebui să aibă ca prioritate dezvoltarea economică. Investiții și locuri de muncă, prin care potențialul extraordinar al județului Sibiu să fie mai bine pus în valoare.