Ponta, acuzaţii incendiare la adresa lui Lucian Isar, după ce acesta a ajuns la DNA

Autor: Florin Pușcaș
Publicat: 10-02-2016 10:54

Fostul premier Victor Ponta face afirmaţii grave despre Lucian Isar, fost ministru delegat pentru Mediul de Afaceri în Guvernul Ponta I, soţul Alinei Gorghiu, după ce acesta a fost audiat la DNA. Ponta susţine că l-a dat afară din Guvern pe Isar după ce a primit informaţii de instituţiile abilitate că liberalul ar fi cerut şpagă.

"Nu cunosc in mod evident motivele chemarii de azi la DNA / pot insa sa spun ca in aproape 4 ani de Prim Ministru a fost o singura ocazie in care am primit direct informare de la institutiile specializate ale statului despre o tentativa clara de coruptie din partea unui ministru - Lucian Isar ( care a cerut avantaje personale de la un mare investitor american in schimbul sprijinului pentru implementarea unui proiect important in Romania)! Atunci i-am spus imediat si lui Crin Antonescu de situatie si a inteles - in cateva ore l-am inlocuit pe Isar cu Mihai Voicu / probabil ca cei care m-au informat pe mine au sesizat si DNA", scrie Ponta pe Facebook.

Lucian Isar a fost audiat miercuri dimineaţa la DNA, în urma unui denunţ depus chiar de el.

În urmă cu o lună, într-un articolul publicat pe blogul personal, Isar l-a acuzat pe Ponta că a şters datoriile Rompetrol în schimbul unui avantaje personale. Detalii AICI!