Dosar penal pentru şefii Poliţiei Braşov în cazul Godină. Poliţistul lansează acuzaţii de plagiat

Autor: Florin Pușcaș
Publicat: 17-02-2016 11:48

Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov a dechis un dosar penal pe numele şefilor poliţistului Marian Godină, cel care a acuzat presiuni pentru neîndeplinirea corectă a serviciului.

Parchetul a fost sesizat , marţi, 16 februarie 2016, de Direcţia Control Intern din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române cu privire la faptul că, în urma verificărilor efectuate la I.P.J. Braşov, referitoare la informaţiile apărute în mass-media la data de 16 februarie 2016 în legătură cu agentul şef adjunct de poliţie Godină Marian din cadrul Poliţiei Municipiului Braşov – Biroul Rutier, au rezultat unele elemente privind posibila săvârşire a unor infracţiuni în legătură cu serviciul de către şefii profesionali ai poliţistului, constând în presupuse intervenţii, în afara cadrului legal, în sensul favorizării unei persoane ce a fost sancţionată contravenţional la data de 8 februarie 2016, se arată într-un comunicat al Parchetului.

Sesizarea a fost înregistrată în evidenţa dosarelor penale, urmând a fi efectuate verificările corespunzătoare.

Între timp, Marian Godină îl acuză pe şeful Poliţiei Braşov de plagiat. "Domnul chestor Ioan Aron are doctorat, normal că d-aia e doctor. Ieri a intervenit telefonic la Ştirile Pro Tv şi întrebat fiind, dacă a citit ce am scris eu, a răspuns ironic că nu s-a băgat în creația mea literară. Ei bine, m-am băgat eu puțin în doctoratul domnului chestor. Hopa, dar ce-ați făcut domnule doctor? Ați copiat? Google aşa arată. Spre deosebire de dumneavoastră, eu am scris cartea mea singur", scrie poliţistul pe Facebook.

Vezi şi: Marian Godină revine cu dezvăluiri incredibile despre neregulile din Poliţie