Gorghiu apreciaza candidatii PSD la Capitala: Bun, foarte bun

Autor: A. Dumitrescu, Redactor
Publicat: 02-03-2016 11:44
Actualizat: 02-03-2016 16:52

Co-presedintele PNL Alina Gorghiu a declarat miercuri ca cei care se profileaza a fi candidati ai PSD pentru Capitala sunt buni si ca orice candidat din partea social-democratilor va fi redutabil. De aceea Gorghiu se arata deschisa la ideea unor colaborari cu partide ca M10, USB (Nicusor Dan) sau 200 pentru Bucuresti.

"Orice candidat din partea PSD este un candidat pe care n-ai cum să-l desconsideri. Eu n-am să fac greşeala pe care a făcut-o Liviu Dragnea când a vorbit de Ludovic Orban. A privi de sus la competitorul electoral nu ştiu dacă e un lucru sănătos.  Eu mă uit foarte atent la orice potenţial candidat din partea PSD. Doamna Firea este un candidat bun, o urmărim cu foarte multă atenţie. Există şi un Şerban Nicolae în PSD care ar fi un candidat foarte bun pentru Capitală. Este un candidat care are emblema PSD pusă pe el, are el şi alte embleme. Rămâne de văzut ce opţiune politică pentru Capitală va face PSD", a spus Gorghiu la Adevarul Live.

Intrebata daca ar fi dispusa sa negocieze cu partide mai mici un sprijin din partea PNL la sectoare in schimbul unei sustineri la Capitala, Gorghiu a precizat ca inca nu s-a stabilit nimic in partid, dar ca discutii ar putea exista.

"Nu am discutat nimic. Nici nu avem candidatii desemnati pe sectoare. Se pot face discutii. Cred ca cel mai sanatos e sa nu se poarte in public. Deschiderea mea exista, o voi concretiza intr-un viitor apropiat dupa ce voi discuta cu colegii mei din conducere. Ramane de vazut ce deschidere gasim in partea cealalta, daca putem face o constructie in viitoar sau nu", a spus Gorghiu.