Scandal monstru in PNL Buzau. Liberalii au iesit in strada impotriva deciziilor de la centru

Autor: A. Dumitrescu, Redactor
Publicat: 06-03-2016 20:11
Actualizat: 06-03-2016 20:31

Câteva zeci de liberali de la organizaţiile locale Nehoiu, Pătârlagele, Gura Teghii şi Buzău au demonstrat, duminică după-amiază în faţa sediului PNL Buzău, împotriva primirii în partid a grupului Ion Vasile-Adrian Mocanu.

Aceştia l-au aşteptat pe secretarul general Ilie Bolojan care urma să vină la Buzău, dar acesta şi-a contramandat vizita.

Preşedintele PNL Buzău Dorin Bădulescu, împreună cu Ioan Caton Mateeşescu, candidat PNL la şefia CJ, şi Constantin Ionescu, candidat la Primăria Buzău, au reiterat hotărârea de a nu colabora cu cei doi în condiţiile în care conducerea centrală a formaţiunii va impune acest lucru.

Mai mult, aceştia i-au acuzat pe deputatul Cezar Preda şi pe co-preşedintele PNL Vasile Blaga că ar fi artizanii acestei mişcări de "vânzare a partidului".

"Orice tentativă a PNL central de a-i aduce în partid pe Ion Vasile, Constantin Popa, Victor şi Adrian Mocanu va fi sortită eşecului", a declarat preşedintele PNL Buzău, Dorin Bădulescu.

Pe 1 martie a.c., prim-vicepreşedintele PNL Teodor Atanasiu i-a invitat la o şedinţă a organizaţiei locale a PNL pe fostul senator PSD Vasile Ion, pe deputatul PSD Adrian Mocanu şi pe senatorul UNPR Constantin Popa pentru o eventuală implicare a acestora în alegerile din luna iunie.

AGERPRES