O nouă lovitură uriașă pentru Maria Șarapova: Decizia care a venit azi

Autor: Cristi Șelaru, Redactor
Publicat: 08-03-2016 15:14

Maria Șarapova riscă până la 4 ani de suspendare după ce a picat testul doping la Australian Open, dar rusoaica încasează lovitură după lovitură. Ea e sportiva cel mai bine plătită în lume, iar marii sponsori au început deja să renunțe la contractele cu ea. Prima mare firmă care a anunțat rezilierea înțelegerii a fost sponsorul tehnic Nike. A urmat Tag Heuer, firmă uriaşă de ceasuri elveţiene. De asemenea, şi Porsche a decis să suspende, pentru moment, toate activităţile de marketing cu Șarapova.

"Suntem trişti şi surprinşi după veştile despre Maria Şarapova. Am decis să suspendăm contractul cu Maria în timp ce investigaţia continuă. Vom urmări cu atenţie ce se întâmplă", au explicat oficialii Nike.

Citește și: Cât de des au voie preoții să facă dragoste: Rămâi uimit

Șarapova a semnat, în 2010, o prelungire cu firma americană de echipament sportiv pentru 8 ani şi o sumă uriaşă, 70 de milioane de dolari, ceea ce înseamnă că rusoaica ar pierde 20 de milioane de dolari.

"Regretăm ultimele informaţii apărute despre Maria Șarapova. Până când lucrurile se vor lămuri, am decis să suspendăm toate activităţile pe care le aveam deja programate împreună cu Maria Şarapova." se arată într-un comunicat remis presei de către Porsche.

Citește și: Documentul care aruncă în aer cazul Elodia: Cristian Cioacă poate ieși din pușcărie