ANUNŢ de la Casa Regală: Ultimele informaţii despre Regele Mihai

Autor: Florin Pușcaș
Publicat: 13-03-2016 14:16

Familia Regală a emis duminică un nou comunicat în legătură cu situaţia Regelui Mihai. Astfel, principesa Elena, mama fostului principe Nicolae, va sosi luni în Elveţia, pentru a fi alături de părinţi.

"Alteța Sa Regală Principesa Elena a României sosește luni, 14 martie, în Elveția, pentru a fi alături de Majestățile Lor Regele Mihai I și Regina Ana, părinții săi. Principesa Maria s-a întors din Elveția la sfârșitul săptămânii acesteia. Margareta, Custodele Coroanei și Principele Radu s-au întors la București și reiau luni, 14 martie, activitățile publice curente în Capitală și în țară", se precizează în comunicatul familiei Regale.

Principesa Elena a României, născută pe 15 noiembrie 1950, la Lausanne, în Elveția, este cea de-a doua fiică a Regelui Mihai I al României și a principesei Ana. Este a doua în linia de succesiune la tronul României, după sora sa mai mare, Margareta.

Regele Mihai se află internat de mai bine de două săptpmâni într-o clinică din Lausanne și este într-o stare accentuată de slăbiciune fizică, primind tratament permanent. Toate atribuţiile de custode al Coroanei au fost preluate de Principesa Margareta.