Traian Băsescu a găsit rezolvarea pentru moscheea din București

Autor: Cristi Șelaru, Redactor
Publicat: 26-03-2016 19:39
Actualizat: 26-03-2016 19:42

Preşedintele PMP, Traian Băsescu, consideră că nu este nevoie de un referendum pentru a interzice construirea unei moschei în Capitală.

"Este necesară o decizie de neacordare a unei autorizaţii de construire. Nu trebuie niciun referendum", a declarat, sâmbătă, pentru AGERPRES, Traian Băsescu.

Citește și: PANICĂ într-un avion pe aeroportul din Timișoara: Trei persoane au fost arestate în avion

Fostul şef al statului s-a aflat sâmbătă la Iaşi pentru a lua parte la lansarea candidaţilor PMP la alegerile locale. Au fost prezentaţi 98 de candidaţi.

Cu acest prilej, candidatul formaţiunii politice la funcţia de primar al Iaşiului, deputatul Petru Movilă, care este şi liderul filialei, a afirmat că îşi doreşte ca PMP să obţină la alegerile din iunie 15 la sută din sufragii pentru consiliul local.

Citește și: Traian Băsescu, INCIDENT la o lansare a candidaților PMP: Cum a fost atacat de oameni / VIDEO

În discursul său, în prezenţa a câtorva sute de membri de partid şi simpatizanţi, Traian Băsescu a vorbit despre competiţia electorală din vară, afirmând în acest sens că "nu este vorba doar de curaj, ci şi de responsabilitate".

El a făcut apel la membrii de partid să aibă o campanie "cinstită", "corectă" şi să-i ajute pe români "să-şi înţeleagă drepturile din Constituţie".

Totodată a reiterat că PMP este singurul partid politic care are drept obiectiv principal unirea Moldovei cu România.

Citește și: Simona Halep spune de ce s-a retras de la Miami