Reghecampf, SCANDAL într-un club din Capitală

Autor: Roxana Popa, Redactor
Publicat: 28-03-2016 13:11

Laurențiu Reghecampf, tehnicianul Stelei, este acuzat că ar fi lovit cu capul în gură un minor în vârstă de 17 ani, în noaptea de vineri spre sâmbătă, într-un club din București, anunță cancan.ro.

Antrenorul „roș-albaștrilor” se afla sub influența băuturilor alcoolice în momentul incidentului. Se pare că incidentul ar fi avut loc la o masă ocupată de câțiva liceeni, prieteni cu fiica vitregă a tehnicianului Stelei, anunță sursa citată.

Astfel, Reghecampf i-a cerut fetei să părăsească masa respectivă, iar după ce fiica sa vitregă l-a refuzat, antrenorul campioanei României a început să țipe. Imediat, unul dintre puști a încercat să-l calmeze pe Reghe, iar acesta din urmă l-a lovit cu capul în gură. Au fost despărțiți de un bodyguard. La scurt timp după incident, tehnicianul „roș-albaștrilor” și-ar fi recunoscut vina și ar fi încercat să dea mâna cu minorii aflați la acea masă trimițându-l pe Marius Ianuli să le promită acestora bilete la lojă la următorul meci al Stelei.

Cancan.ro a anunțat că puștii au refuzat propunerea lui Reghecampf, și că antrenorul „roș-albaștrilor” a luat legătura cu tatăl victimei şi i-a cerut să nu depună o plângere la poliţie, în schimbul unei sume de bani. Sursa citată a mai precizat că cele două părți ar fi putut ajunge la o înțelegere în final.