Replica PSD pentru Marian Vanghelie

Autor: Ionel Dancu
Publicat: 07-04-2016 18:10
Actualizat: 07-04-2016 19:26

Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, și candidatul PSD in Sectorul 5, Daniel Florea, au declarat, joi, că Marian Vanghelie este "simpatic"  și îi urează "succes" dar social-democrații vor câștiga alegerile.

Reactiile vin dupa ce Marian Vanghelie a preluat Partidul Dreptatii Sociale si va lansa candidati in cele 6 sectoare ale Capitalei si la Primaria Generala.

"Cred că puterea cuvântului bun şi puterea aceasta a lucrurilor pozitive a făcut să avem o organizaţie care s-a refăcut practic miraculos în câteva săptămâni, a devenit o organizaţie puternică, funcţională. Sunt convins că vom câştiga alegerile şi vom demonta astfel toate zvonurile care spuneau că la sectorul 5 PSD nu are organizaţie", a spus candidatul PSD in sectorul 5.

El a adaugat ca nu se teme de Marian Vanghelie.

"Pornim toţi de la zero, dar PSD-ul este cel mai mare partid., Eu sper să mă ridic la înălţimea numelui şi a prestigiului partidului şi în acel moment cu siguranţă vom câştiga alegerile fără niciun fel de dubiu", a spus Daniel Florea.

"Marian Vanghelie rămâne ca de fiecare dată un politician simpatic", a spus si Gabriela Firea.

"Mie mi-a fost întotdeauna simpatic dl Vanghelie şi va rămâne în continuare la fel pentru mine. Declaraţiile sale nu doresc să le comentez şi nu  vreau să intru într-o dispută cu domnia sa, îi urez mult succes, dacă va candida, şi unde va candida", a adaugat aceasta.