Oamenii pe care PSD îi trimite la Cotroceni, la întâlnirea cu Klaus Iohannis

Autor: Cristi Șelaru, Redactor
Publicat: 07-04-2016 20:06
Actualizat: 07-04-2016 21:10

Partidul Social Democrat va participa, săptămâna viitoare, la consultările de la Cotroceni pe tema legilor siguranţei naţionale cu o delegaţie formată din cinci membri, condusă de liderul PSD, Liviu Dragnea, a anunţat joi preşedintele interimar al PSD Bucureşti, Gabriela Firea.

"Cu siguranţă marţi, la ora 10,00, o delegaţie formată din cinci membri, din partea PSD, va participa la Palatul Cotroceni la întâlnirea anunţată şi organizată de preşedinte, cu un mandat foarte clar. Cu siguranţă va fi în delegaţie preşedintele partidului, Liviu Dragnea, Georgian Pop - preşedintele comisiei de specialitate şi celelalte trei persoane le vom anunţa în timp util", a precizat Firea, la finalul unei reuniuni a PSD sector 5.

Citește și: INEDIT Un calugar roman are un succes nebun in lumea modei

Preşedintele Klaus Iohannis a invitat partidele şi formaţiunile politice reprezentate în Parlament la consultări la Palatul Cotroceni pe tema legislaţiei în domeniul securităţii naţionale.

Potrivit Administraţiei Prezidenţiale, marţi sunt aşteptaţi reprezentanţii PSD (ora 10,00), PNL (11,00), UDMR (12,00), iar miercuri cei de la UNPR (10,00), ALDE (11,00), grupul parlamentar al minorităţilor (12,00).

Citește și: Primul oraș care angajează pisici pentru uciderea șobolanilor