Tyson Fury îi acordă revanșa lui Vladimir Kliciko

Autor: Gabriel Zamfirescu, Redactor
Publicat: 08-04-2016 16:13

Boxerul britanic Tyson Fury, campionul mondial la categoria grea, îi va acorda revanșa ucraineanului Vladimir Kliciko, pe care l-a deposedat de titlu, în cadrul unei gale care va avea loc la Manchester, în data de 9 iulie, a anunțat anturajul său.

Anunțul a fost făcut de unchiul și antrenorul lui Fury, Peter, într-un mesaj postat pe contul său Twitter, precizează Reuters.

 

Tyson Fury (27 ani) a produs una dintre marile surprize din lumea boxului în luna noiembrie, la Dusseldorf (Germania), când a reușit să-l învingă pe Vladimir Kliciko, cucerind cu această ocazie centurile de campion ale versiunilor WBA, WBO și IBF la categoria regină a boxului profesionist.

 

Britanicul, neînvins în 25 de meciuri (18 victorii prin KO), a fost deposedat ulterior de titlul IBF, după ce a refuzat să-l înfrunte pe challenger-ul oficial al acestei versiuni, Viaceslav Glazkov.

 

Vladimir Kliciko (40 ani) a fost campion mondial la categoria grea începând din 2006 și până în noiembrie 2015, când a fost învins la puncte, în unanimitate de Fury, conform Agerpres.