Geoană, mișcare de forță pentru locale. P.S.RO a lansat la Deva un candidat creditat cu șanse mari

Autor: Denisa Miron, Colaborator
Publicat: 12-04-2016 13:35

Mircea Geoană pare a fi singurul șef de partid care s-a avântat într-o pre-campanie pe stil american. Ia la pas județele, se întâlnește cu oamenii, bate la uși și nu trece nicio săptămână fără să își lanseze candidații Partidului Social Românesc.

După ce i-a făcut și lui Mircia Muntean lansarea oficială, fostul edil al municipiului este de ieri, și oficial, candidatul partidului lui Geoană la primăria Deva. Muntean, alături de cei înscriși pentru Consiliul Local, și-a depus candidatura la Biroul Electoral Municipal și se laudă cu un număr impresionant de oameni noi, profesioniști, care fac parte din echipa sa.

“Avem mult de lucru. Avem de reabilitat zonele uitate de primărie, avem de adus un pic de speranță pentru pensionari, pentru tineri, care pleacă cu miile din municipiul Deva după absolvire. Trebuie să le redăm speranța. Trebuie să încep prin a le preda locuințele de tip ANL promise de actuala administrație și uitate, pur și simplu, timp de 4 ani”, a spus Mircia Muntean, vicepreședintele Partidului Social Românesc din Hunedoara.

“Mă bucur că sunt mai mult de 51 % oameni fără experiență în politică. Se dorește întinerirea și aducerea unor oameni care nu au mai făcut politică și care își doresc să se implice în problemele și în nevoile comunității”, a declarat Andreea Ciobanu, membră în Asociația „Civitas” și candidat pe listele PSRO pentru Consiliul Local Deva.

Mircia Muntean este primul candidat care se lansează în cursa electorală pentru Deva și asigură că alături de Ioan David, Tiberiu Coroiu sau Răzvan Mareș va reuși să schimbe în bine un municipiu pe care îl cunoaște în cele mai mici detalii, un oraș cu un imens potențial economic.