Ben Affleck va regiza și juca într-un alt Batman

Autor: Radu Pop, Colaborator
Publicat: 14-04-2016 12:30

Actorul american Ben Affleck va juca din nou rolul lui 'Batman' într-un film regizat de el însusi, au anuntat miercuri studiourile Warner Bros., citate de AFP.

Anuntul survine în contextul recentei lansari a peliculei 'Batman v. Superman: Dawn of Justice', spulberate de critica, în care actorul îl întruchipeaza pe marele ecran pe celebrul super-erou.

Seful studiourilor Warner Bros., Kevin Tsujihara, a anuntat mai multe filme noi cu super-eroi în timpul unei prezentari la conventia anuala CinemaCon din Las Vegas. Informatiile au fost ulterior reluate într-un e-mail pentru AFP.

Cu aceasta ocazie, Tsujihara a confirmat un zvon despre un proiect al unui nou Batman, aparut dupa ce Ben Affleck declarase într-un interviu ca ar fi interesat sa regizeze un film cu super-eroi.

'Dawn of Justice' a fost primit cu foarte multa raceala de critica, ceea ce nu a împiedicat filmul sa obtina unele dintre cele mai mari încasari în cinematografele din America de Nord. De asemenea, interpretarea facuta de Ben Affleck omului-liliac a fost considerata unul dintre putinele plusuri ale filmului.

Actorul de 43 de ani, care a cunoscut succesul cu 'The Town' (2010) sau 'Argo' (2012), a dezvaluit înainte de lansarea 'Dawn of Justice' ca s-a simtit 'încurajat' de regizorul Zack Snyder, care l-a sfatuit sa realizeze un film cu super-eroi.

Chiar daca seful Warner Bros. nu a oferit alte detalii despre acest film, el a anuntat în schimb ca o serie de alti super-eroi, printre care 'Wonder Woman', 'The Flash', 'Cyborg', vor fi adusi pe marele ecran în urmatorii cinci ani.

AGERPRES