Detalii şocante din crima care a îngrozit România

Autor: Gabriel Zamfirescu, Redactor
Publicat: 29-04-2016 23:40

Detalii halucinante despre crima de joi care a zguduit Capitala. Tiberiu Radu şi-a ucis, joi, fosta iubită, Loredana Ivan, vânzătoare într-un magazin, pentru că aceasta nu dorea să se mai împace cu el.

Citeşte şi: ANAF face marele anunț așteptat de sute de mii de români: Se va întâmpla pe 3 mai

Alina Petre, fosta noră a lui Virgil Măgureanu, în magazinul căreia a avut loc, joi dimineaţă,crima, a dat detalii incredibile.” Gestul lui arată că numai un psihopat ar putea să facă aşa ceva. Nu am putut să dorm când am văzut atâta cruzime. El a trimis apoi pozele de pe telefonul ei unui fost iubit al Loredanei. I-a scris Acum nu mai este nici a mea, nici a ta! Acel bărbat cu care ea a avut o relaţie acum şase luni este în stare de şoc", a povestit, îndurerată, Alina Petre pentru Click.

Citeşte şi: Alegeri locale cu DNA la uşă: Toată lumea e cu ochii pe ei

Şi asta nu e tot. Criminalul a făcut o altă afirmaţie şocantă în faţa anchetatorilor. ”Am omorât-o pentru că mă săturasem să o văd la de mână cu altul! Am fost gelos că m-a părăsit”, le-a spus Tiberiu Radu oamenilor legii. Se pare că cel puțin 25 de tăieturi, unele dânci de 15 cm, ar fi numărat criminaliștii pe cadavrul femeii.