SCANDAL și CIRC la o lansare a candidaților PNL: Un fost lider PDL i-a făcut praf pe liberali /VIDEO

Autor: Cristi Șelaru, Redactor
Publicat: 05-05-2016 21:20

Fostul copreşedinte al PNL Bistriţa-Năsăud, deputatul Ioan Oltean, a avut joi seara, la evenimentul de lansare a candidaţilor filialei la alegerile locale din 5 iunie, un discurs critic la adresa vechilor liberali, cărora le-a reamintit că au ajutat PSD să câştige alegerile în anul 2012.

Discursul său a fost îndelung aplaudat de cei prezenţi în sală, printre care s-au numărat numeroşi membri din fostul PDL.

Citește și: La Turceni se întâmplă toate: Trei elevi s-au filmat în timp ce făceau orgii sexuale

Ioan Oltean a ţinut să le dea o replică deputaţilor PNL, Lucia Varga şi Ioan Cristian Chirteş, prezenţi la Bistriţa, care au făcut referire la faptul că PSD a reuşit în urmă cu patru ani să câştige în judeţul Bistriţa-Năsăud atât preşedinţia Consiliului Judeţean, cât şi cel mai mare număr de primari, inclusiv în municipiul Bistriţa şi în cele trei oraşe.

"Doamna ministru şi distinsul coleg de la Mureş se întrebau cum a reuşit aici, în inima Ardealului, PSD să facă o oază atât de evidentă. Dacă nu ştiaţi, nu v-au spus colegii dumneavoastră, vă spun eu: pentru că dumneavoastră, liberalii, i-aţi ajutat în 2012. Trebuie să fim obiectivi şi să recunoaştem greşelile politice pe care le-am făcut de-a lungul timpului. Nu a greşi e păcatul cel mai mare, ci a nu recunoaşte şi a nu face nimic să îndrepţi greşeala. Iar aceşti liberali, împreună cu noi, avem obligaţia să reparăm această greşeală şi să eliminăm guvernarea PSD din judeţul Bistriţa-Năsăud. Stă în puterea noastră, vă spune un om care nu a pierdut niciodată alegerile în faţa unui singur partid politic", a afirmat Ioan Oltean.

Citește și: Cum ar arăta Pământul dacă toată gheața s-ar topi / VIDEO

Fostul lider judeţean al PNL a fost critic şi faţă de actuala conducere politică a filialei şi faţă de discursurile ţinute de aceştia la lansarea candidaţilor, spunând că "un vocabular extrem de ales" nu va reuşi să îl convingă pe "badea Vasile de la Feldru" să dea votul pentru candidaţii PNL.

"Am ascultat nişte discursuri excepţionale, aveam sentimentul că sunt într-un amfiteatru, student, şi profesorul ne vorbeşte. Excepţionale discursuri despre demnitate, onoare, întinerire şi tot ce vreţi. Să nu uităm un lucru, însă, să nu uităm de ce am venit aici: am venit să ne mobilizăm, să conştientizăm că trebuie să câştigăm alegerile. Noi nu suntem la un simpozion, după care mergem acasă, bem o bere şi ne culcăm liniştiţi; noi suntem la o întâlnire de lucru, de unde trebuie să plecăm convinşi că de mâine şi până în 5 iunie ne aşteaptă o lună de muncă, şi de muncă, şi de muncă. Credeţi că dacă îi vorbim cetăţeanului badea Vasile de la Feldru că suntem demni, că suntem aşa şi pe dincolo, e suficient? Noi trebuie să dovedim cetăţeanului ca membri ai PNL că suntem mai buni prin fapte, nu prin teorie, nu înnebunindu-i cu un vocabular extrem de ales, iar la faptă să fim corigenţi. Să nu uitaţi că ne luptăm cu o forţă politică extrem de puternică. În Bistriţa-Năsăud, PSD nu este o forţă pe care să o tratezi cu demnitate şi cu onoare", a mai spus Oltean.

Citește și: A fost filmat orgasmul unei femei de la început până la sfârșit / VIDEO

La lansarea candidaţilor PNL Bistriţa-Năsăud pentru alegerile locale au fost prezenţi aproximativ 500 membri de partid, iar printre invitaţi s-au numărat deputaţii Lucia Varga şi Ioan Cristian Chirteş, precum şi europarlamentarul Daniel Buda.

Candidatul PNL pentru primăria municipiului Bistriţa este deputatul Stelian Dolha, copreşedinte al organizaţiei judeţene, în timp ce lista pentru Consiliul Judeţean este deschisă de Eugen Curteanu, fost secretar de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale.