ŞOC în fotbal după moartea lui Ekeng: Mesaje dureroase din partea marilor fotbalişti ai lumii

Autor: Gabriel Zamfirescu, Redactor
Publicat: 07-05-2016 10:52
Actualizat: 07-05-2016 11:50

Fotbalul este în stare de şoc după decesul lui Patrick Ekeng. Cei mai mari jucători ai lumii au transmis un mesaj de condoleanţe familiei îndoliate.

Printre cei care si-au exprimat condoleantele se numara Cafu, Samuel Eto'o, Anthony Martial sau Stephane Mbia, scrie Marca. "Veste trista ca ne-am pierdut unul din familia noastra fotbalistica. Ganditi-va la familia si prietenii lui. Odihneste-te in pace, Patrick Ekeng", noteaza si marea legenda braziliana Cafu. "Precum un soldat pe front, ai plecat intr-un mod tragic. Odihneste-te in pace", a scris si camerunezul Samuel Eto'o, unul dintre cei mai mari fotbalisti africani din toate timpurile.

Citeşte şi: După Cătălin Hâldan, un alt jucător al lui Dinamo moare pe teren: Ekeng a încetat din viaţă / VIDEO

Un alt fotbalist din Premier League, fundasul spaniol al lui Arsenal Hector Bellerin s-a declarat "sfasiat sa vad un alt fotbalist care moare practicand jocul pe care il iubim". "Familia fotbalului camerunez si-a pierdut un frate. Nu pot crede asta. Condoleante familiei sale. Odihneste-te in pace, Patrick Ekeng", a scris pe Twitter Stephane Mbia, international camerunez, fost la Olympique de Marseille si FC Sevilla.