Cum a fost lăsat Băsescu fără replică la televizor

Autor: Denisa Miron, Colaborator
Publicat: 10-05-2016 23:25

Emisiunea de la RTV din această seară în care a fost prezent fostul președinte Traian Băsescu a avut și un moment surpriză. Liderul Partidului România Unită Bogdan Diaconu l-a atacat dur pe fostul președinte spunând că ”după un președinte jucător și jefuitor, cum este cel prezent în platou, acum avem un președinte călător și trădător”, referindu-se aici la Iohannis.

Atacul la cei doi președinți a venit în contextul în care liderul PRU a solicitat suspendarea lui Iohannis pentru acceptarea cotelor obligatorii de imigranți musulmani și pentru acceptul construirii moscheii de la București.

Pentru că anterior, în emisiune, Băsescu a declarat că nu mai e cazul de supendare al vreunui președinte după cele două experiențe cu suspendarea sa, Diaconu i-a transmis în direct lui Băsescu faptul că atâta vreme cât Constituția prevede această procedură orice președinte poate fi suspendat dacă mai avem democrație.

Băsescu a rămas fără replică însă după ce a fost făcut ”jucător și jefuitor” și a preferat, după asemenea acuze foarte grave, să schimbe subiectul și să vorbească despre candidații PMP la primăriile din țară.