Criterii de integritate la PNL. Cum se face campanie electorala in Ilfov

Autor: Denisa Miron, Colaborator
Publicat: 11-05-2016 23:33
Actualizat: 12-05-2016 10:10

După apariţia unor fotografii care îl înfăţişează în ipostaze indecente, ostracizat de unii colegi din PNL Ilfov, candidatul pentru primăria Măgurele, Narcis Constantin, s-ar fi refugiat în braţele deputatului Hubert Thuma.

Adversarii politici susțin că cei doi au defilat de curând, însoţiţi de bodyguarzi, pe străzile micului oraş ilfovean îndemnând lumea ca, la scrutinul din 5 iunie, să voteze cu liberalii şi promiţându-le oamenilor diverse avantaje materiale.

Este o mare problemă de imagine susțin cei citați mai sus. Deputatul Hubert Thuma, candidatul PNL pentru funcția de președinte al CJ Ilfov în cazul în care vor face majoritatea, a fost condamnat penal definitiv cu suspendare, în octombrie 2014, de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Redactorii stiripesurse.ro l-au contactat pe candidatul PNL la Primăria Măgurele care a declarat că ”am fost în campanie electorală alături de domnul deputat. NU a fost vorba de nici un bodyguard și cei care apar în poză sunt membrii de partid sau simpatizanți”, a spus candidatul PNL Narcis Constantin.