Ginerele lui Traian Băsescu, aroganță MAXIMĂ în benzinărie / FOTO

Autor: Alexandra Cruceru, Redactor
Publicat: 14-05-2016 09:14
Actualizat: 14-05-2016 17:47

Faptul că unul dintre ginerii lui Traian Băsescu e un împătimit al hainelor scumpe şi al accesoriilor de lux e un lucru binecunoscut.  Încă din 2012, spre exemplu, atunci când el şi mezina fostului şef al statului şi-au pus pirostriile, la nuntă a purtat un Rolex de aur masiv care valora cât o garsonieră.

Vorbim, desigur, despre Bogdan Ionescu, poreclit „Syda“, care nu pare să se dezmintă când vine vorba de extravaganţa accesoriilor pe care le poartă. Asta deoarece la încheietura soţului Elenei Băsescu a stat, în urmă cu câteva zile – şi cel mai probabil stă, de ceva vreme, un ceas Audemars Piguet Royal Oak Automatic (AP), din aur de 18 karate, un model pe varianta „rose gold“. Accesoriul de la încheietura lui Bogdan Ionescu costă nu mai puţin de 35.000 de euro şi este un model clasic AP, gustat mai ales de ruşii putred de bogaţi, scrie CanCan.

Zilele trecute, „Syda“ a ieşit în oraş la volanul Mercedesului său S 500 4 matic, care valorează nou cât trei ceasuri ca al său, iar la un moment dat a oprit să îşi alimenteze autoturismul, după o plimbare prin zona Primăverii. În tot acest timp, Bogdan Ionescu a avut la mână accesoriul extravagant, chiar dacă nu era în drum spre un eveniment special, ci ieşise la o plimbare lejeră, prin Capitală.

În 2012, „Syda“ era nedespărţit de un ceas pe care l-a purtat la nunta cu fiica cea mică a lui Traian Băsescu, un Rolex din aur - Yacht Masters II - al cărui valoare era pe atunci de 30.000 de euro – de care probabil s-a săturat din moment ce nu îl mai poartă şi l-a înlocuit.

Vezi FOTO AICI.