Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

An nou fericit și 'petardelor' din poliție, care ne-au terorizat în pandemie, dar s-au mumificat de Revelion/ Opinie

Politia Romana
petarde artificii

Mi-ar fi plăcut tare mult să pășesc în 2023 cu dreptul, să fiu un om mai bun și alte baliverne înșirate de 90% din populația României! S-a fâsâit  orice iluzie la 6 dimineața, când am ieșit la alergat. La colțul străzii, un Chihuahua mă aștepta. Pe mine, pe toți cei care am avut ghinionul să trecem pe acolo.

Era mort și așezat într-o poziție de somn. Avea încă ochii deschiși, chiar bulbucați. A murit de la petarde, artificii și altele, poate fiind singur pe străzi, poate fugit dintr-o curte, habar nu am! A pușcat pur și simplu inima în el, de frică, așa cum era să puște și în mine de câteva zeci de ori!

Dar nu e vorba despre un câine mort, ci despre incompetența din Poliția Română! Polițiștii care ne-au rupt cu amenzile și cu teroarea în pandemie sunt azi de negăsit. Vitejii care amendat băbuțe nu au fost în stare să găsească niciun vânzător de petarde. Sigur, s-a descins când proștii care ne-au exasperat cu pocnitorile deja își făcuseră stocurile. Iar greața nu se oprește aici. Căci nu e doar incompetență, e și smiorcăială in corpore, cum le place domnilor de la poliție să spună!

Mai vezi câte un sindicat de poliție care se lamentează mai rau ca femeile la PMS, că polițiștii muncesc de sărbători. Ce să spun! Plecați la corporații dacă vă e greu la muncă. Mulți muncim de sărbători, presă, doctori, gunoieri, vânzători. Avem cu toții familii și, spre deosebire de polițiști, noi nu ne putem alege perioada cu salarii babane în funcție de care să ne fie calculată pensia. Domnilor polițiști, mă întreb, ca proasta, firește, cum era dacă teroarea din pandemie se instituia și acum. Dacă făceați filtre cu câte șase echipaje pe stradă ca să prindeți populația cu petarde? Dacă îi verificați pe toți cei care le vând ilegal la fel de abitir cum ne verificați pe noi de adeverințe când ne duceam să ne cumpărăm - ferească, Sfântul - pâine și hârtie igienică? Îndrăznesc să îmi și răspund, căci sloganul siguranță și încredere e o glumă sau o reclamă la pensat și gene false, cum vedem că se poată tot mai des prin poliție! Și, din păcate, nu mă adresez polițiștilor, ci șefilor lor, care stabilesc acțiunile și descinderile pe linie de siguranță. Voi ați dormit bine de sărbători?

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.