Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ana Birchall îi dă cu legea în cap lui Stelian Ion: 'Dacă ştia carte ştia că solicitarea lui NU este prevazută de lege'

Inquam Photos / Octav Ganea
Birchall sedinta Guvern

Ana Birchall, fost ministru al Justiţiei, îi taie avântul actualului ministru al Justiţiei, Stelian Ion, care a cerut marţi, în plenul CSM, respingerea raportului independent de audit de la Inspecţia Judiciară, în vederea demiterii inspectorului-şef, Lucian Netejoru. Birchall arată că demersul lui Stelian Ion este pe lângă lege, din simpla dorinţă de a ministrului USR de a face un joc de imagine.

"Stelian Ion se lauda pompos cu ceva ce nu a facut! Cum asa? Pai simplu si, din pacate, nu cred mai mira pe nimeni ca domnul ministru iar este prins ca nu stie carte si ca manipuleaza intr-o maniera care chiar nu ii face cinste incercand sa se "urce pe valul" nepopularitatii lui Netejoru. Adevarul este ca daca pe domnul ministru chiar il interesa ca Netejoru sa fie revocat sustinea cererea deja formulata... dar surprize, surprize, pana acum domnul ministru nu a spus absolut nimic pe acest subiect!

Factual:

In realitate, in sedinta CSM de ieri domnul ministru a cerut "respingerea raportului de audit la Inspectia Judiciara". Numai ca domnul ministru arata din nou ca nu stie carte pentru ca daca stia carte stia ca solicitarea lui NU este prevazuta de lege. Tocmai de aceea plenul CSM nu a votat solicitarea lui Stelian Ion ( asa cum manipulativ insinueaza domnul Stelian Ion) tocmai pentru ca daca ar fi votat-o aceasta cerere ar fi riscat sa aiba soarta pe care a avut-o revocarea avocatului poporului.

Populismul omoara intelepciunea si tactul.

Mai mult, tot Stelian Ion se lauda ca a cerut revocarea sefului Inspectiei Judiciare intr-un lamentabil si manipulativ exercitiu de PR personal! In realitate, aceasta cerere a domnului ministru ESTE TARDIVA pentru simplu fapt ca deja EXISTA inregistrata la CSM o cerere de revocare a domnului Netejoru, cerere formulata de sectia de procurori din CSM!

Ii recomand domnului ministru sa citeasca prevederile art. 67 alin.) 5 si art. 68 din Legea nr. 317/2004... nu de alta dar observ ca devine un obicei sa se faca de ras aratand ca nu stie carte! Share, sa se stie adevarul! Link la articole in primele comentarii!", scrie Ana Birchall pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.