Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ana Birchall îl BAGĂ ÎN CORZI pe Stelian Ion: Lăsați smiorcăiala și campania de victimizare PENIBILĂ

birchall

Ana Birchall, fost ministru al Justiției, îl acuză pe Stelian Ion, demis ieri de premierul Florin Cîțu din fruntea Ministerului Justiției, că se victimizează în mod inutil și că a ținut blocat PNDL 3.

"Domnule Stelian Ion daca se dovedeste ca avizul dat astazi pe OUG "Anghel Saligny" are aceleasi observatii de fond pe care le stiti si dvs. inca din 17 august aveti decenta sa va dati demisia din Parlament si s[ va cereti scuzele pe care le datorati colegelor si colegilor din Directia de Avizare din MJ?

Va solicit sa ma contraziceti public, daca aveti curaj, si sa raspundeti, tot public, daca ati stiut sau nu , inca din data de 17 august, de observatiile directiei de avizare din MJ la proiectul OUG "Anghel Saligny", venit in analiza la MJ in draft asa cum este practica in baza colaborarii loiale interministeriale?

Va spun eu: ati stiut inca din 17 august si nu numai ca ati stiut de aceste observatii dar ati si refuzat sa le trimiteti initatorului OUG ca sa poata sa le analizeze si sa le accepte sau sa le refuze, asa cum spune legea! Oare cum se numeste, legal si moral, aceasta actiune a dvs. de a le tine blocate la mapa? Asa ca lasati smiorcaiala si campania asta de victimizare absolut penibila si nu mai aruncati cu noroi in MJ! E suficient cat rau ati facut MJ fiind ministrul cu un superb raport de activitate ZERO!", scrie Ana Birchall pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.