Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ana Blandiana, Maia Morgenstern şi Medeea Marinescu, mesaj pentru elevi înainte de începerea şcolii

larevista.ro
Maia Morgenstern

Scriitoarea Ana Blandiana, campioana olimpică Ana-Maria Brânză, rectorul Universităţii Bucureşti, Marian Preda, actriţele Maia Morgenstern şi Medeea Marinescu şi cântăreţul Cornel Ilie se numără între personalităţile care au transmis elevilor un mesaj de încurajare cu ocazia noului an şcolar, anunță news.ro.

Clipul lansat vineri face parte din proiectul „Ora de Caligrafie”, un concept PiArt Vision, în colaborare cu Muzeul Naţional Cotroceni şi susţinut de DPD România. Proiectul a ajuns anul acesta la a patra ediţie.

Personalităţi sunt alături de elevii din toată ţara şi îi îndeamnă să privească acest nou început ca pe o provocare, ca pe o lecţie a curajului, care-i va face mai puternici.

Citește și: Doliu în lumea politică: A murit în timp ce se afla în campanie electorală. Viza funcția de președinte al Consiliului Județean Dolj .

Mesajul este optimist şi încurajator. Protagonista videoclipului este Dorli, elevă în clasa a II-a la Şcoala Gimnazială „Sfinţii Constantin şi Elena” din Bucureşti.

„Ora de caligrafie” este un concept cultural-educațional care se dorește a fi un îndemn pentru educația sănătoasă, temeinică, și care își propune să transmită un mesaj de încurajare și responsabilitate deopotrivă copiilor, învățătorilor și părinților. În mod tradiţional, proiectul se desfăşoară la început de an şcolar la Muzeul Naţional Cotroceni, în Salonul Cherchez, în prezenţa elevilor care au colegi de bancă personalităţi marcante ale României.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.