Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ana Bogdan a fost învinsă, marți, cu scorul de 6-1, 3-6, 8-6, de Lara Arruabarrena, ratând calificarea în turul al doilea al turneului de la Wimbledon

Getty Images
Ana Bogdan

Ana Bogdan, locul 59 WTA, a fost învinsă, marţi, cu scorul de 6-1, 3-6, 8-6, de spaniola Lara Arruabarrena, locul 88 WTA, în turul I al turneului de la Wimbledon, informează news.ro.

Românca a avut ocazia de a câştiga meciul când a servit la 5-4 în decisiv. Însă spaniola a reuşit break-ul şi s-a impus apoi, după un meci care a durat două ore şi şase minute.

În faza următoare, Arruabarrena va evolua cu Su-Wei Hsieh din Taiwan, locul 48 WTA, care a trecut de Anastasia Pavliucenkova din Rusia, locul 29 WTA şi cap de serie numărul 30, cu 6-4, 4-6, 6-3.

Vezi și: Primele transferuri pentru AC Milan

Pentru prezenţa pe tabloul principal, Bogdan va primi un premiu de 39.000 de lire sterline (aproximativ 44.000 de euro) şi 10 de puncte WTA.

Până în prezent, dintre românce, au obţinut calificarea în manşa a doua Mihalea Buzărnescu, Sorana Cîrstea şi Alexandra Dulgheru. În turul I, au mai fost eliminate Irina Begu şi Elena-Gabriela Ruse.

Tot marţi, vor mai evolua Monica Niculescu şi Simona Halep.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.