Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ana Bogdan: Am simțit că Sorana greșește destul de ușor și am încercat să pun mai multă presiune pe ea

Ana Bogdan 4

Ana Bogdan declarat, marți, într-o conferință de presă, că a simțit faptul că adversara ei din turul 1 la BRD Bucharest Open, Sorana Cîrstea, greșește destul de ușor și a încercat să pună mai multă presiune pe ea pentru a controla partida.

"Nu se pune problema dacă mă așteptam sau nu să câștig. A fost un rezultat foarte bun, am luptat pentru fiecare minge, la fel a făcut și Sorana. Cea care a avut mai multă inspirație și mai mult curaj a câștigat azi. Am simțit că ea greșește destul de ușor și am încercat să pun mai multă presiune pe ea și să fiu eu cea care deține controlul în timpul fiecărui punct. Mi-a părut rău că am picat iar două românce în primul tur la acest turneu, dar îi urez mult succes Soranei la turneele viitoare. Nu a fost dificil să revin la zgură după iarbă. Mie îmi plac toate suprafețele și mă adaptez destul de repede", a spus Ana Bogdan, care a precizat că își dorește ca turneul să fie câștigat de o româncă, scrie agerpres.ro.

Numărul 108 WTA a adăugat că nu s-a gândit la meciul precedent cu Sorana Cîrstea, câștigat anul trecut cu scorul de 0-6, 7-5, 6-2 în turul 1 la US Open. "Nu m-am gândit la meciul cu Sorana de la US Open, m-am gândit strict la fiecare punct în parte al partidei de azi. Cu siguranță știam stilul de joc al Soranei, așa cum și ea îl cunoaște pe al meu, însă eu nu am făcut nicio legătură cu partida de anul trecut, în primul rând pentru că acolo era altă suprafață", a menționat Bogdan.

Jucătoarea Ana Bogdan (108 WTA) a câștigat, marți, duelul româncelor din primul tur al turneului BRD Bucharest Open, dotat cu premii totale de 226.750 dolari, învingând-o pe favorita numărul 6, Sorana Cîrstea (53 WTA), cu 6-4, 6-2. În optimile de finală ale competiției, ea o va întâlni pe Cagla Buyukakcay din Turcia (165 WTA).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.