Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ana Bogdan, eliminată în turul al treilea la Wimbledon

Getty Images
Ana Bogdan

Jucătoarea română de tenis Ana Bogdan a ratat dramatic calificarea în optimi de finală la Wimbledon, fiind învinsă vineri de ucraineanca Lesia Ţurenko la capătul unui meci maraton, 4-6, 6-3, 7-6 (20-18), după ce a condus cu 5-3 în decisiv.

Meciul a durat trei ore şi jumătate, dintre care o oră şi 45 de minute pentru ultimul set. Ana Bogdan, în vârstă de 30 ani, este locul 57 WTA, în timp ce Lesia Ţurenko, cu patru ani mai în vârstă, este cu trei poziţii mai jos în ierarhia internaţională, potrivit Agerpres.

Bogdan s-a simţit rău şi a cerut un time out medical la începutul setului doi. Ea a pierdut mai multe ghemuri la rând, dar şi-a revenit treptat şi, chiar dacă a cedat setul secund, a părut să se impună, conducând cu 5-3 în decisiv. Ţurenko şi-a adjudecat următoarele trei ghemuri, iar în final a obţinut victoria în urma unui tie-break interminabil.

Bogdan nu trecuse până acum de turul al doilea la Wimbledon. Ea a mai ajuns în turul al treilea la Australian Open (2018) şi Roland Garros (2021).

După cum s-a anunţat, românca Irina Begu (30 WTA) a fost eliminată vineri în turul al doilea de la Wimbledon, cedând în două seturi în faţa rusoaicei Anna Blinkova (40 WTA), 7-5, 6-3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.