Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ana Bogdan joacă primul meci pentru România, în confruntarea cu Slovenia din Billie Jean King Cup

Getty Images
Ana Bogdan

Echipa feminină de tenis a României întâlnește în acest weekend, la Koper, reprezentativa Sloveniei, în calificările pentru turneul final al turneului Billie Jean King Cup. Conform tragerii la sorți, în primul meci de vineri, la simplu, Ana Bogdan o va înfrunta pe Kaja Juvan, notează Mediafax.

România, avându-l căpitan nejucător pe Horia Tecău, este alcătuită din Ana Bogdan (58 WTA), Jaqueline Cristian (180 WTA), Anca Alexia Todoni (719 WTA), Monica Niculescu (42 WTA la dublu) și Irina Bara (122 WTA la dublu)

Cele două combatante din primul meci, Ana Bogdan şi Kaja Juvan (121 WTA), nu s-au mai întâlnit până acum în circuit. Kaja Juvan a ajuns la începutul lunii aprilie până în semifinala turneului Challenger de la San Luis Potosi. Partida începe la ora 14.00, ora României și va fi urmată de confruntarea dintre Jaqueline Cristian (180 WTA) și Tamara Zidansek (102 WTA).

Cristian a câștigat toate cele trei partide disputate în 2021 împotriva lui Zidansek, la Tenerife, Altenkirchen și Trnava.

În a doua zi, sâmbătă, prima confruntare le aduce față în față, de la ora 12:00, pe Ana Bogdan şi Tamara Zidansek. Bogdan conduce cu 2-0 în întâlnirile directe din circuit, ultima dată învingând-o anul trecut la Portoroz, în Slovenia.

Jaqueline Cristian şi Kaja Juvan vor disputa ulterior ultimul meci de simplu. Românca a câștigat și ea cele două partide directe din circuit, ambele în 2021, ultima fiind disputată în primul tur la Transylvania Open.

Dacă va ma fi necesar, meciul de dublu ar urma să se joace tot sâmbătă între perechile alcătuite din Irina Bara și Monica Niculescu, pentru România, şi Pia Lovric și Nina Potocnik, pentru Slovenia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.