Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ana Bogdan s-a calificat în turul doi la turneul de la Bogota

Getty Images
Ana Bogdan

Ana Bogdan a reuşit să treacă peste pasa neagră din startul anului şi a reuşit săptămâna trecută o semifinală la dublu alături de Gabriela Ruse la Monterrey. Imediat după Mexic, sportiva în vârstă de 26 de ani a zburat pe Bogota, acolo unde are de apărat semifinala de anul trecut potrivit mediafax.

Imediat după ce a ajuns în capitala Columbiei, Ana a ajuns direct pe terenul de joc pentru un nou meci la dublu, de data aceasta în pereche cu Sachia Vichery. Cele două s-au impus cu 6-3, 6-3, în faţa perechii Yana Sizikova/Anna Danilina şi şi-au câştigat biletele pentru sferturile de finală.

Ana Bogdan n-a avut timp de odihnă. De la ora 18:30 a României, sportiva românca a înfruntat-o pe Chloe Paquet (Franţa, 217 WTA), pe care a învins-o, scor 6-2, 6-7(9), 6-2, într-o partidă din primul tur al turneului de la Bogota, în proba de simplu. Următoarea adversară va fi câștigătoarea dintre Sara Sorribes Tormo şi Christina Mchale.

Până să ajungă la Bogota, Ana s-a bucurat de câteva zile de relaxare în Monterrey, unde s-a împrietenit cu preşedintele turneului Herman Garza Diaz şi fiica acestuia Maria. Aceasta a stat tot timpul în apropierea Anei, i-a prezentat oraşul şi împrejurimile şi i-a trimis chiar o trupă de mariachi să îi cânte pe terenul de antrenament. Mai mult, a promis că va vizita România în perioada următoare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.