Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ana Maria Brânză: Doha este una dintre competiţiile mele favorite şi mă bucur nespus că aici am reuşit primul rezultat al sezonului

www.agerpres.ro
scrimă, spadă

Sportiva Ana Maria Brânză, care a câştigat duminică Grand Prix-ul de spadă feminin de la Doha, a declarat, pentru frscrima.ro, că aceasta este una dintre competiţiile sale preferate şi se bucură de rezultatul reuşit.

"După ce ieri (n.r. – sâmbătă) am avut o zi extrem de urâtă în calificări, toată munca din ultimele luni s-a răzbunat astăzi. M-am simţit foarte bine în cantonamentul de la Craiova şi mă gândeam că acesta este un semn bun pentru competiţie, dar ziua de ieri parcă îmi lăsase câteva semne de întrebare. Astăzi, deşi am făcut destule greşeli, m-am concentrat pentru fiecare tuşă în parte. Au fost asalturi grele, cu trăgătoare experimentate şi împotriva cărora nu aveam chiar un palmares pozitiv. Dar ambiţia şi dorinţa de a fi din nou pe podium au fost de partea mea. Doha este una dintre competiţiile mele favorite şi mă bucur nespus de mult că aici am reuşit primul rezultat al sezonului. Iar punctele acumulate sper să mă ducă cât mai aproape de primele 16 poziţii în clasament. Le mulţumesc şi românilor prezenţi în sală pentru susţinere!", a spus sportiva.

Sportiva pregătită de Dan Podeanu şi George Epurescu a avut următorul parcurs la Doha: tabloul de 64 – 12-7 cu Beate Christmann (Germania); tabloul de 32 – 15-7 cu Tatiana Gudkova (Rusia); tabloul de 16 – 15-7 cu Rossella Fiamingo (Italia); tabloul de 8 – 13-10 cu Tatyana Andryushina (Rusia); semifinale – 15-9 cu Hou Guangjuan (China); finala – 10-6 cu Mara Navarria (Italia).

Următoarea etapă de Cupă Mondială la spadă seniori feminin, din sezonul 2017-2018, va avea loc la Havana, în perioada 19-21 ianuarie 2018. Până la concursul din Cuba, pe 14 ianuarie, se va disputa o etapă-satelit de Cupă Mondială la Stockholm (Suedia).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.