Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ana Morodan vine cu primul mesaj pentru fani: Să nu faceți ca mine! Să nu vă credeți mai puternici ca viața!

kfetele
ana morodan

Eliberată din arest, Ana Morodan a venit cu un prim mesaj pentru fani. Influencerița a ajuns în spatele gratiilor după ce a produs un accident în timp ce fugea de poliție, care a vrut să o oprească pentru un control de rutină. Oamenii legii au constatat că Morodan conducea beată și drogată, însă vedeta susține că ia somnifere și că acestea conțin substanțe similare drogurilor.

Morodan le cere fanilor să nu facă ce a făcut ea

"Pentru copiii și tinerii care mă urmaresc și care visează să fie si ei influenceri. Nu faceți ca mine. Să nu vă credeți mai puternici decât viața, să nu vă lăsați seduși de celebritate și să riscați totul pentru asta. Să nu vă faceți că zâmbiți și că sunteți fericiți când nu mai e niciun pic de soare în viața voastră. Nu merită.

Pentru toți ceilalți, am greșit, îmi pare rău, că v-am dezamăgit și sunt recunoscătoare că n-am făcut și mult mai rău. Am vrut doar să fiu o fată iubită și fericită.

Acum mi-aș dori dă fie posibilă o lume ca într-o poveste pe care am auzit-o odată. Într-o comunitate din Africa, când un om greșește, tot satul vine și îl mângîie și îl îmbrățișează. Ei cred că toți suntem buni și avem nevoie de mai mult ca oricând de înțelegere și dragoste umană, atunci când greșim. Fiind bânzi cu cel care a greșit, îl ajutăm să se reconecteze la natura lui adevărată, cea bună. Aveți grijă de mintea și sufletul vostru", a transmis Ana Morodan pe Facebook.

Momentul în care Morodan a fost reținută a apărut pe internet.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.