Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ANAF a deblocat conturile TVR

tvr

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) a deblocat miercuri conturile TVR, după ce le blocase în 20 iulie, informează Televiziunea Română. TVR a platit catre Fisc datoria cifrata la circa 10 milioane de lei si pentru care Fiscul pusese poprire pe conturile ale Televiziunii Romane.

Conducerea TVR a explicat, într-un comunicat, că, în acest moment, televiziunea publică nu poate efectua decât plăţile aferente drepturilor salariale şi datoriilor către stat, ceea ce ar putea duce la blocarea activităţii TVR în scurt timp.

În şedinţa Consiliului de Administraţie al TVR de marţi au fost adoptate o serie de măsuri care fac parte din planul de redresare financiară a instituţiei. Astfel, s-a votat reducerea timpului de lucru de la cinci la patru zile pe săptămână, care implică reducerea salariilor, dar şi începerea negocierilor în vederea concedierilor colective. Se reduc, totodată, sumele pentru drepturile de autor şi cele din contractele pentru o perioadă determinată.

ANAF a blocat, în data de 20 iulie, conturile operaţionale ale Televiziunii Române, din cauza datoriilor acumulate, începând din anul 2005, către bugetul de stat. În acest moment, datoria fiscală se ridică la aproximativ 457 de milioane de lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.