Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ANAF a trecut la EXECUTĂRI: A obținut peste 9 milioane de lei și promite noi licitații

antena3.ro
anaf

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) a anunțat, sâmbătă, că a obţinut o sumă de 9,3 milioane de lei (aproximativ 2 milioane de euro) din executarea silită a unor bunuri aflate în proprietatea a două companii. Fiscul va mai organiza licitații asemănătoare în perioada următoare.

„În data de 05.10.2018, Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF), prin Serviciul executări silite cazuri speciale regional Bucureşti sub coordonarea Direcţiei operative de executare silită, a organizat o licitaţie publică care s-a finalizat cu vânzarea ansamblului de bunuri mobile şi imobile, proprietatea S.C. UTON S.A. și S.C. TRANSMOD UTON S.A.”, se scrie într-un comunicat de presă transmis sâmbătă de Fisc.

Citește și: Un nou cuplu divorțează! Care este motivul

Bunurile au făcut obiectul anunţului de vânzare nr. A_EMB 5378 din data de 21 septembrie 2018, pentru stingerea obligaţiilor bugetare datorate în dosarul penal nr. 36.794/3/2005.

„Precizăm că, în perioada imediat următoare, vor fi organizate noi licitații de către ANAF - Direcţia generală executări silite cazuri speciale. Datele cu privire la organizarea licitaţiilor le puteţi vizualiza pe portalul A.N.A.F. şi pe pagina de facebook Agenția Națională de Administrare Fiscală - ANAF”, se mai scrie în documentul de presă al ANAF.

Citește și: Liviu Dragnea a făcut noi declarații cu privire la Legea offshore. Ce a mai spus acesta .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.