Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ANAF, în zodia protestelor! Apel disperat către premierul Dăncilă

Economica.net
ANAF

Biroul Executiv al Federației Naționale a Sindicatelor din Finanțe (FNSF) i-a solicitat premierului României, Viorica Dăncilă, amânarea luării deciziei privind reducerea posturilor vacante din cadrul Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF), conform unui comunicat de presă transmis joi, conform Mediafax.

FNSF susține că a făcut această solicitare având în vedere situația tensionată existentă în rândul angajaților Fiscului, care protestează la nivel național pentru a treia zi consecutiv.

Maria Grapini s-a dezlănțuit în Parlamentul European. Atac furibund la adresa Comisiei Europene: 'Se folosește dubla măsură'

„De asemenea, am solicitat alocarea unui timp suficient pentru a face o analiză corectă privind: numărul necesar de personal în cazul reorganizării, numărul persoanelor care urmează să iasă din sistem în perioada următoare, modernizarea sistemului informatic etc. Atragem atenția încă o dată asupra faptului că luarea unei astfel de măsuri, fără o analiză a impactului pe care această decizie imediată o poate avea, poate provoca perturbări ale activității în sistem, cu consecințe grave pentru colectarea veniturilor la bugetul statului”, au subliniat reprezentanții Federației, în comunicatul de presă citat.

FNSF este afiliată la Alianța Națională a Sindicatelor Bugetarilor „Sed Lex”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.