Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anagnastopol și Cornea au câștigat titlul la dublu în turneul futures de la București

www.agerpres.ro

Perechea română Victor-Mugurel Anagnastopol/Victor Vlad Cornea, cap de serie numărul unu, a câștigat titlul în proba de dublu a turneului de tenis futures de la București, dotat cu premii totale de 15.000 de dolari, vineri, după 7-5, 7-6 (1) cu cuplul Nathan Eshmade (Australia)/Sem Verbeek (Olanda/N. 2).

Acesta este al șaselea titlu futures pentru perechea Anagnastopol/Cornea, două venind anul acesta, anunță Agerpres.

Citește și: Simona Halep e tot mai aproape de PRIMUL LOC MONDIAL: Victorie de SENZAȚIE în fața 'rivalei' lui Ilie Năstase - VIDEO

Românii Vasile Antonescu și Alex Luncanu au ratat calificarea în semifinalele probei de simplu la turneul organizat de Academia de Tenis Ilie Năstase.

Antonescu, numărul opt pe lista capilor de serie, a fost întrecut în sferturi de bolivianul Federico Zeballos, al treilea favorit, cu 2-6, 7-6 (3), 6-2. În penultimul act, sud-americanul îl va înfrunta pe francezul Florent Diep, care a profitat de abandonul compatriotului său Maxime Chazal, principalul favorit, la scorul de 7-6 (8), 6-6.

În cealaltă semifinală, italianul Pietro Licciardi, victorios cu 6-1, 6-1 în fața lui Alex Luncanu, îl va înfrunta pe israelianul Ben Patael, cap de serie numărul șase, care a dispus în sferturi cu 6-4, 4-6, 6-2 de francezul Maxime Tabatruong, cap de serie numărul patru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.