Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Analist: 'Farsa lui Dacian Cioloș și compania'

dacian ciolos

Stelian Tănase a criticat pe blog-ul său campania de strângere de fonduri pentru achiziționarea operei Cumințenia Pământului. "A fost începută prost și terminată acum cu o farsă!", a spus cunoscutul politolog.

"Am aflat ieri cu nemărginită emoție, ca să zic așa, că nu există bază legală pentru a achizitonarea capodoperei lui Brâncuși Cumințenia pămîntului. Acum a aflat bietul guvern, și odată cu el, și noi. Mă si mir că a aflat acum, pină la plecarea din Palatul Victoria și nu după ceea prin 2017. Cînd a negociat cumpărarea, cind a lansat campania, chiar nu știa nimeni din Guvern!? Si armata de experți, juriști, consilieri, de băgători de seamă și pafariști, ce a păzit!? In tot anul 2016 nu a știut chiar nimeni că există o bază legală!? Atît de mulți proști sunt în Palatul Vicorie !? Sau a fost de la început o cacealma!?

Citește și: OFICIAL: Ce s-a DECIS în dosarul de ucidere din culpă privind moartea lui Dan Condrea

Acum, după ce s-au strins 1,2 milioane de euro de la români, (plus suta de euro donată de ambasada Rusiei!!!), dupa ce clipurile respective au invadat televiziunile, după ce miniștri – plus slugile – au dat mii de declarații îndemnîndu-ne să contribuim cu ceva la cumpărarea lucrarii… Ei bine, situația la care s-a ajuns este pur și simplu de risu-plinsu si a pus capac guvernului tehnocrat al lui Cioloș. Adio, neicușorule !

A fost o campanie incepută prost, continuată și mai și, terminată acum cu o farsă! Guvernul, s-a răzgîndit – nu mai achiziționează Cumințenia pămîntului ! Hai că e tare! Și cind te gindești că imobilul Palatului Victoria a fost invelit intr-un uriaș cearșaf cu imaginea capodoperei lui Brâncuși. Astfel guvernul s-a identificat cu această campanie nefericită. Aș spune așa- dacă vrem să spunem ceva despre cum a fost guvernarea Cioloș, această campanie reprezintă cel mai bun exemplu. Incepută tulbure, ca o chestiune de imagine, ea s-a termina în ridicol.", a scris analistul politic pe blog-ul său.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.