Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Analist îl pune la zid pe Ponta pentru gafa din Azerbaidjan

ponta semn

Cristian Pîrvulescu a comentat prezența Premierului Victor Ponta la ceremonia de deschidere a Jocurilor Europene de la Baku, în apropiere de președintele Rusiei, Vladimir Putin, și cel al Turciei, Recep Erdogan, în condițiile în care cei mai mulți lideri din Uniunea Europeană nu au participat la eveniment.

Nici măcar premierul Ungariei, Viktor Orban, considerat un admirator al lui Vladimir Putin, nu a fost acolo, a remarcat Cristian Pîrvulescu.

„A fost o eroare. Cred că prezenţa în apropierea lui Erdogan, dincolo de ce se întâmplă în UE, nu e un semnal bun nici pentru partenerii de peste ocean, pentru că relaţiile dintre SUA şi Turcia nu sunt bune”, a spus acesta, potrivit Digi24.

„Să spunem că e un mare iubitor de sport şi face erori. Este politician, nu este prim-ministru pentru că e iubitor de sport, ci pentru că e politician, iar de la un politician te aştepţi să reacţioneze ca un politician, ții cont de aliaţi. Rusia nu e privită nici de cetăţenii români ca un mare prieten, darămite de aliaţii noştri, deci nu sunt convins că această prezență întărește poziția României în alianțe, dar nu știu care sunt de fapt motivele ei. Probabil că dl. Ponta ni le va transmite și atunci vom înțelege mai bine. Până atunci, însă, tind să cred că a fost o eroare, în cel mai bun caz o eroare, dacă nu o greșeală impardonabilă”, a mai spus Cristian Pîrvulescu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.