Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Analist politic: 'La dracu' cu partidul! Pare a fi sloganul favorit la PNL'

PNL

Stelian Tănase a scris pe blog-ul său că Partidul Național Liberal pare că o să aibă același traseu ca celebrul partid PNȚCD. "PNL o ia la vale", a scris analistul politic.

"Liberalii nu a învățat nimic din ce au pătit la ultimele alegeri, soldate cu o catastofă pentru ei. Au pierdut in raport cu localele dn vară 1,200.0oo voturi, dar nu se grabesc să traga concluzii. Amina, tergiversează ca să treaca furtuna si să-și salveze fundurile. Nici iau nici măcar masurile cerute pentru o grabnica insănătosire. Asa cdum sutn inscrise în manual. Vinovații de catastrofă se acoperă unii pe alții. Fiecare liberal are agenda lui secretă și ține virtos de ea. Scapă cine poate ! La dracu cu partidul! pare a fi sloganul favorit la PNL în aceste zile. Liberalii – cei aleși în Parlament dar și cei rămași pe afară – s-au lansat mai nou intr-o bătălie la cuțite în interiorul partidului, bătălie care nu poate să ducă decît la fărimițarea a ce-a mai rămas din PNL.Partid care, văd, o ia la vale pe urmele PNTCD.

Citește și: `Clanul Bușoi` a luat în stăpânire Banatul (presa)

Marele conflict este purtat pe diferite posturi din Parlament – șefi de comisii, vice, pentru Biroul permanent la Camers și Senat, sefi de grupuri etc. Fiecare vrea să fie șef. Să mai apuce ceva din ciozvirtă, că nu se stie ce le rezeva viitorul. In fruntea intreceri socialiste pentru posturi se află exact aceiași care au ingropat partidul in 2016. Cu toate nerușinarea, cu obrazul gros, ei vor să se așeze din nou in fotolii, că dumnealor numai așa le șade bine. Vor să-și salveze mizerabilele lor cariere. In loc să fie urgent demisi, excluși, azvirliti pe scări afară din sedii, acoperiți de rusine, ei se ingrămădesc în față să ocupe pozitii de onoare. La vremuri noi, tot noi! zic ei, pe motiv că au experineță. Despre ce experiență este vorba !? mă intreb. A bătăliilor pierdute!? Sunt niște bieți carieristi, niste mediocri care nu lasă partidul din gheare cită vreme mai e ceva de stors. Vor cu tot dindinsul să îl scoată din istorie.

Citește și: Bomba lui Iohannis : “Desemnarea va avea loc dupa Craciun !”

Impulsul sub cara actionează este teama – habar nu au ce se va intimpla la congres. Dacă nu cumva delegații nu-i vor elimina definitiv, cum ar merita. Se reped acum să mai apuce un os. Din păcate cadrele medii PNL, membrii de rind, nu reacționează. Sunt încă în stare de șoc după 11 decembrie. Unii din lehamite nu se amestecă. Altii nu se bagă in tărîțe din civilitate. Priveliștea oferită de liberali în aceste zile este jalnică. Nu știu ce i-ar putea trezi, dacă dezastrul de la 11 decemriee nu a reușit să o facă.', a scris Stelian Tănase pe blog-ul său.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.