Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video | Un analist politic și-a pierdut locul de muncă la televiziune după ce a afirmat că Trump are fața portocalie

businessinsider.com
trump

Un post de televiziune din Atlanta și-a concediat comentatorul și analistul politic șef pentru că a ironizat aspectul fizic al fostului președinte Donald Trump în timpul unei emisiuni în direct, remarcând că "fața sa portocalie amenințătoare" ar putea continua să influențeze alegătorii.

Directorii televiziunii WSB-TV din Atlanta au considerat că analistul politic Bill Crane a "întrecut măsura" atunci când a făcut aceste comentarii duminică, iar postul a anunțat luni că nu îl va mai avea pe Crane în emisiunile sale.

Ray Carter, vicepreședinte și director general al WSB-TV, a declarat că analistul politic a fost concediat în urma comentariilor sale, deoarece acestea "nu sunt în concordanță cu obiectivele noastre de a realiza reportaje și analize corecte și nepărtinitoare".

'Ca urmare, punem capăt colaborării noastre cu domnul Crane, începând de acum', a conchis Carter, relatează dailymail.co.uk.

După ce a fost anunțată concedierea sa, Crane s-a adresat pe Facebook pentru a explica incidentul și și-a susținut comentariile, dar a recunoscut că acestea 'ar fi putut fi un pic mai politicoase'.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.