Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Verdictul lui CTP: Ponta face un serviciu PNL

CTP

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a vorbit despre cum ar trebui să arate Guvernul României şi a precizat, totodată că premierul Ponta ajută electoral PNL cu fiecare zi în care rămâne în funcţie.

Nu știu dacă va avea domnul Iohannis un Guvern competitiv, cum îi spune dânsul, de dreapta. După părerea mea un guvern nu trebuie să fie de dreapta sau de stânga. Partidele sunt de dreapta sau de stânga. Partidele de guvernământ sunt de dreapta sau de stânga. Guvernul este un organism executiv care trebuie să lucreze pe principii tehnice, pe principii logice, pe principii științifice, profesioniste, nu pe principii de economie politică așa cum s-a lucrat atâta vreme în comunism. Deci, are niște obiective, acest guvern, în raport cu populația, și care trebuie atinse pe niște căi tehnice valabile”, a spus jurnalistul la Digi24.

Miniștrii trebuie aleși, nu după apartența lor politică. Apartență politică trebuie să aibă premierul. Miniștrii, însă, trebuie aleși după competențele lor tehnice și nu după apartenența la dreapta sau la stânga. După părerea mea, fiecare zi pe care o petrece domnul Ponta în fruntea acestui guvern, cumva face un serviciu din punct de vedere electoral PNL-ului în vederea unor alegeri anticipate, fie la termen”, a mai spus Cristian Tudor Popescu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.