Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Analiză | Prețul Bitcoin poate atinge 450.000 de dolari în 2021 sau 135.000 de dolari în 'cel mai rău scenariu'

zf.ro
bitcoin criptomonede

Singura modalitate este, mai mult sau mai puțin, în sus privind prețul BTC, insistă analistul Plan B, oferind un potențial maxim în 2021 de 450.000 USD.

Bitcoin ( BTC ) s-ar putea tranzacționa la 450.000 USD până la sfârșitul anului 2021, în timp ce 135.000 USD ar fi „scenariul cel mai rău”. Acest lucru este potrivit analistului PlanB, care a lansat duminică ultimul său pronostic al prețului BTC.

Bitcoin va atinge maximul istoric în octombrie

Cunoscut ca fiind creatorul modelelor de estimare a prețului Bitcoin stoc-la-flux, PlanB a redus în mod repetat starea generală de piață în ultimele săptămâni și luni.

Chiar și „cel mai rău scenariu” pentru Bitcoin l-ar vedea în continuare tranzacționat la 47.000 de dolari în august. O ușoară inversare în septembrie plasează ținta minimă la 43.000 USD pentru luna respectivă, urmând să ajungă la 63.000 USD în octombrie - aproape de maximele actuale din toate timpurile. Ca apoi, să ajungă la 98.000 de dolari în noiembrie și la 135.000 de dolari până la sfârșitul anului.

„Așteptați până când ați văzut cazul de bază și scenariile cele mai bune! OK, un indiciu: cel mai bun caz în decembrie 450.000 de dolari ”, a adăugat analistul Josh Ragerî n comentarii despre ce ar putea fi capabil Bitcoin în 2021.

Robert Kiyosaki, autorul cărții Rich Dad Poor Dad , a avertizat în schimb că „Cea mai mare bulă din istoria lumii devine din ce în ce mai mare”.

„Cel mai mare accident din istoria lumii vine. Cumpărând mai mult aur și argint. În așteptarea scăderii Bitcoin la 24 k USD. Se blochează cel mai bun moment pentru a te îmbogăți. Ai grijă."

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.