Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Analiză: cele mai căutate stațiuni de pe litoralul românesc sunt Eforie Nord, Costinești și Mamaia

mamaia nord

Cele mai căutate stațiuni de pe litoralul românesc în 2023 sunt Eforie Nord, Costinești și Mamaia, arată o analiză realizată de Travelminit.ro. În ceea ce privește cheltuielile, cea mai ieftină stațiune este Techirghiol.

Cele mai populare stațiuni de pe litoralul românesc, în funcție de numărul de rezervări, sunt Eforie Nord, Costinești și Mamaia. Analiza a mai arătat că 25% dintre turiștii care au utilizat platforma menționată au ales stațiunile din nordul litoralului, iar 62% dintre aceștia au preferat Constanța și stațiunile din sud.

Potrivit analizei, prețul mediu pentru un sejur de 3 nopți/2 persoane în cameră dublă este de 1.072 de lei, iar prețul mediu pentru un sejur de 3 nopți/familie este de 1.369 de lei. În stațiunile din nordul litoralului, prețul mediu al unui sejur de 3 nopți, pentru 2 adulți este de 1,388 de lei, în timp ce în sudul litoralului, prețul mediu al aceluiași tip de sejur este de 1,123 de lei.

Un sejur de 3 nopți, în nordul litoralului, pentru o familie de 2 adulți cu 2 copii, costă în medie 1,763 de lei. În sudul litoralului, un asemenea sejur are prețul mediu de 1,562 lei.

Cea mai costisitoare stațiune este Mamaia Nord, cu un preț mediu de 1,438 lei, iar Techirghiol este cea mai accesibilă, având un preț mediu de 573 de lei, mai arată analiza.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.